Blogga mer-check

hej agian. Skulle blogga lite mer och berätta vad jag egentligen gjorde när jag red. Jag gjorde serpentiner, och det var jätte svårt. Men Lady är super på att sävnga snävt så det gick jätte bra tillslut. Har börjat med att ta upp fötterna och skänklar med hälen när jag ska göra en galoppfattning. Så det får jag absolut inte göra, det måste jag skärpa mig med!

Har typ sagt att jag åker till kanarieörna på måndag, men först åker jag till stockholm (på måndag) sen på tisdag klockan 7 åker vi till arlande så jag går typ upp halv 6. Och sen börjar resan. Blir kort HELA tiden typ, så ni kan förvänta er många bilder<3



/Emm<3

rubrik här elle?

Asså idag tar jag de bara lugnt.


Glider fram idag, och chillar.

Ridit Lady, helt amazing.

Det gick jätte bra travade och galopperade genom bommar gick super bra, vände alltså hade tre stycken sen körde jag alla :D Haha ni fattar typ inte, svårt och förklara. Nu ska jag äta så kommer typ ett till inlägg elr nåt hejdå<3


/Emma <3

Lite från igårkväll :D

Heyhey på er! Igår blev det lite flum japp. Först kom Ida med Amigo, och då red jag, typ med mukisbyxor en tröja och nån över xd Och sen skulle jag trava och sen galopperade jag på honom ;o Men det var skit kul. Sen gick non till sig och då satt jag på honom så då följde jag också med :)

Men sen gjorde hon så att han stegrade sig på ett stortfält och jag satt på.  Det var jätte kul :D Sen tog vi in honom och gav kaninerna mat, och sen sa jag att vi skulle hem till mig och då gick vi till mig. Då flumade vi sönder. Vi skulle göra någon vädereleksrapport, och jaa vi hade ju ingen karta, men vemfan bryr sig XD Ida bah:" Asså jag vet väl inte vad det är för väder ut det för cu vill ta reda på själv, asså tror du det elr"? Haha det var skit kul xd Japp och vi har allt på film, så jag får ta mig i kragen och fixa allt!

Men idag blire att få en webbkamris :D Så då blire enklare att ladda upp outfit och allt såntdär. Rida-japp. Rider på ett fält idag tror jag, typ ställa ut henne och in.

Men ikväll kommer jag INTE på the rock ;/ Just den här fredagen vill ajg bara ha mys med pappa och mamma. Den sista kvällen man kan sitta och mysa med dom, imorrn blire att lägga sig tidigt för då är det tävling för Sandra, och söndag måste jag lägga mig, sen på måndag åker vi. Så bara så ni vet, nu måste jag dra ;) Hejdå på err Puss ;*



/Emma

Ida och Emma.... FLUMA!

Snart kommer Ida och vi ska fluma lite sen ska vi filma! :D Så det blir filmer idag, elr imorrn. Åker till kanareörna på måndag. Men vet ni.. det är typ en vulkan som snart kommer få ett utbrott där :d Hoppas det inte är på "vår" ö. Inte gjort mycket idag, ridit Lady sen ahh, rid ut med Ida , vi red till Melössa och hem, och Lady var jätte busig xd Men nu ska jag väl vänta lite till så vi ses sen hejdå! ;*



/Emma

MÅSTE TILL SKOLAN!

Hey! Jag har försökt göra videoblogg men åssa det blir inge bra, så vi hoppar det nu. Ine inlägg under dagen, då jag är i skolan utan blir isåfall när jag kommer hem.

Idag hade jag tänkt rida ut med Ida, kanske inte blir så, hon kanske skulle rida på fältet elr nåt, men vi skulle kanske rida ut. Sandra är sjuk så hon skrittar bara Tequila.

Nu blire skolan, sen blire hem fixa stallet, sen blire rida med Ida<3

Och idag kanske vi skulle ha en film dag med djuren, att man bara filmer djuren coh visar dom<3





/Emma


Emma Englund...

Japp... När jag gick i Stockholm blev jag retad förnamnet av vissa. Och det var SÅ störande. Så flera gånger till dom i skolan att jag skulle byta namn, men då ska "dom" börja med alla sina namn om mig. Och det var störande + jobbigt. Och jaa det var så det började att jag HATADE namnet Emma.

Men nu bor jag i örebro, coh tycker faktiskt om namnet. För det är många som ropar på mig, på ett bra sätt coh inte på ett "dåligt". Och det är ju typ okey, elr nåt sånt. Men det är bättre här, more friends, och allt. Men anymera skola ;p Men det är ju bra? Och då får jag träffa alla mina bästisar, och vänner.



/emma


HISS or DISS!



OHHHHHHHHH MFG VAD FUL! Serri vem skulle ha en sån här kläning i hela UNEVERSIUM?! Menmen dom som vill ha det får väl dom ha.... Aja jag skulle neverever sätta på mig en sån!



Ohh diss! c: Så fin tycker jag. Den dära med inga byxor sen ett par högklackar och en matchande handväska! Ohh så snyggt. Skulle verkligen vilja ha det när jag blir stor<3


/Emma

Bloggar på iphone

ohj gosh... Förlåt att jag inte bloggade innan jag gick till skolan men vårt ineternet har typ krasch elr nåt men nu bloggar jag från mammas mobil hennes har tydligen inte krashat men inte min mobil heller. Aja ointressant jag vet... Men idag har min dag vart okey rätt så mycket saker att göra och LÅNGA lektioner. Idag hade vi över in timma. Jobbigt xd Men det var so så det var lite okey. Usch det hände en jätte pinsam sak, men Jaa et är oviktigt! Men kan säga att de var roligt. :)

Tillbaks to you!

Hej på er<3 Igår hade jag tyvärr INGEN alls bloggtid att blogga ;o Men nu har jag väl lite tid å blogga.

Idag ska jag inte göra mycket, hästarna tror jag får vilodag och inget mer särsklit händer. Sandra fyller år och det är ju KUL! Hon har fått jätte fina presenter och schabrak och sånt. Men GRATTIS SANDRA! :') Ja hon fyller 13 nu ;) Och jag fyller 11 i kanarieörna :D Men får presenterna när jag kommer tillbaks! Visar er då.

Jag åker på måndag, men först går jag i skolan sen kommer vi hem och checkar så vi har allt sen åker vi buss mot stockholm, sover där en natt sen åker vi till arlanda klockan 7 på morgonon, sen är vi bara där och hare bra!

Edvin (min lärare) ville att jag skulle göra 21 stycken "uppgifter" när jag liger där och hare så bra. Han bah, om du inte gör det här så tar jag tillbaks lappen xd Så får väl se till at fixa det dära ;)



Fixat klart håret nu och har byt om, strax ska jag ner och äta frukost och kolla på tv elr nåt. Hmm hinner inte elr jo kanske hinner jag göra tidinst inlägg, men isåfall blir hiss/diss och outfit! ;) Så you know. Men vi hörs kasnke sen ifall jag har rid, hej sålänge<3




/Emma

Olika jag-olika dagar








Det här är jag olika dagar. Det beror på hur jag känner mig. Kan man tänka sig att ALLA det här är bara JAG? Jag kan knappt göra det ;o Lixom från den bilder, till den bilden, till den bilde, till den bilde o.s.v. Känns konstigt! Men om man kollar på alla bilderna riktigt noga så syns det att det är jag! Only me...

/Emma

inköp...

Mamma har köpt lite saker saker till mig idag, från kappahl och H&M. Ska visa er...

Inte good uppdatiring så ska fräscha upp bloggen med nya bilder, inköpt och lite annat, smått å gott! Så det är bara kolla och ha kul xd




Dom här trekvarts byxorna (pirat byxor) jätte superduper könna. Skulle kunnde bosätta mig i dom NU!<3 Dom är från Kappahl.



Mamma köpte två stcken sånna här i rosa och en i svart. Supper snygga tycker jag!!<3




Och hårspännen från H&M, behöver vERKLIGEN sånna!<3 Så det var ju bra att jag fick dom.

Ahh det var de jag fick idag tack världens bästaste mamma <3 Älskar dig<3

/Emma

STEREO HEARTS!<3



Älskar sången! Bara föööör skön asså<3 Love it !

/Emma

Kanarieöarna :)

Jaa ni... Jag åker till kanarieöarna på måndag, och kommer hem på söndag tror jag, elr måndag. Fyller år på lördag. Innan mamma åkte idag så skulle Sandra skriva en lista som vi ville ha innan vi åkte.
Jag ville ha t.e.x hårspännen, tiaghts och jaa lite sånt, och de som vi inte vill ha ska mamma lämna tillbaks.

 Men jag tror det kommer bli NÅGRA tidinst elr så bloggar jag inte, vet inte om jag ska ha gästbloggare elr inte. Tror inte de men jaa får se. Jag vill inte direkt tänka så mycket på bloggen när man ligger och solar och badar. Eller  tar jag bort bloggen medans... Neee tror inte de va! ;) Men inte mycket bloggning iallafall, tror typ det fins datorer och lånag elr nåt sånt. 

Sandra och jag vill inte ta med den stora Nikon kameran, och vi har ingen liten, så vi två kommer få låna mormor lilla digital kamera. Tror att det finns en sladd till din in till datan, så då kommer vi låna kameran och ta med den hem. Fast vet inte... 

Sandra och mormor har pratat i telefon. Typ förra veckan elr nåt. Så dom två har bestämmt något jag vet inte ,) Men dom två vet. Kolla på Sandras blogg www.sandranegluund.blogg.se <3 Där kan ni nog se lite mer och så...
 

 
                                 
                                                          Kläder idag:

Min nya tröja som mamma köpte i vingåker aoutlet.
• Ett par tjocka tiaghts och shorts
• Hello Kitty strumpor
• En tröja som är lite gåra aktig som jag har under den nya tröjan.


 

                                                         
Lite kläder saker jag kommer ta med:

Typ 2 par shorts elr 3
• Linnen
• Min nya tröja ;)
• Kläningar
• Smink
• Underkläder
• Telefon kanske
• Godis ;)
• Nagelack?
• Lång armade tröjor
• BIKINI (kanske får en ny idag elr nåt)
• Smycken

Det är väl lite jag kommer ta med till kanarieörna, nu måste jag till skolan hejdå<3





¨

/Emma

Jag longerar Amigo ännu mer :)<3


Hej-hejdå

Hejhej! Har lagt upp ett par filmer, som ni sett har har ÄVEN några 10tals till, men det kommer upp en imorrn sen vet jag inte, aksnek kommer mer imorrn elör nåt.

Kollar runt på lite bloggar nu, vet inte så många men några kollar jag på! :) Jag kan väl berätta vad som gör mig att jag vill läsa bloggen...

Det ska vara en snygg header/design så man lockas och typ bara MÅSTE kolla!
• Om man rider ska det inte vara föööööör mycket bilder, räcker med tio stycken, elr tjugo? Anars blir det lite jobbigt, elr det beror på, om man rider vanligt, hoppning elr dressyr.
• Ska inte vara super korta inlägg som typ "orkar inte blogga" men då kanske man inte behöver det... :/

/Emma


:')<3



/Emma

Jag longerar Amigo



/Emma

Min bästaste storasyster<333333333333



Älskar dig världensbästa stora syster<3 Du har en speciell plats i mitt hjärta<3
/Emma

Ohh shiit vikken gulliplutt!<3



Kommer ni ihåg när jag sa att Id aoch jag hade filmat, när vi var ute, och sen när jag sa att det inte funkade...
Men här är En av 10tals filmer! ;)<3

/Emma

PS: Bandit skäller lite för vi satt fast honom i ett kopel och så hade vi gjort en knut vid bordet, så han satt där ;)

samma sak...

idag då! Rida utan stigbyglar. Hoppas de går bra. Men det gick ju bra igår så att varför inte idag. Inte så mycket upptadering idag, för att mycket att göra. Ska följa med Sandra till träning och foto när hon och Tequila ska köra ett dressyrpass tror jag det blir. Markarbete och sånt. Sandra tog lite foton igår när jag red och ska väl ta och ladda upp dom idag. Hon filmade också lite. Men nu ska jag ringa mamma och kolla ifall jag ska göra iordning Lady och värma upp henne ;)<3



Hmm... Juste... Nathalie och Emelie och åkt nu. Mamma och pappa skulle åka iväg och visa dom lite saker elr vad det var ;o Så jupps<3

/Emma

Asså---

BAM var fiin Lady var idag! Asså underbaraste! Ett helt pass UTAN ridstygbyglar. var riktigt svårt och kämpit men klarade de galant. Finns bilder OCH foton, som kommer upp imorrn tror jag, kanske film idag om jag hinner. Ställde ut henne och in henne i galoppen och i traven, asså autch vad duktigt hon var! Är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRRRRRRRRRRR glad att jag har henne som sin egna gulliplutt ponny!

Nej nu måste jag till natalie och emeliy och bamse och kristina :)



/Emma

Dom har kommit! ;)



/Emma

Bandit<3







<3<3<3

/Emma

Det här handlade jag...


 

Det här köpte jag + en en Julia tidning. Vet att vatarna brukar kallas fjortis vantar, men asså man får väl ha såna vantar även fast man inte är fjortis ;o Men jag tycker dom är DÖÖÖÖÖÖÖÖ snygga så jag ahh jag måste ha dooom! Så det blev dom och en tröja + en tidning med nagelack. Faktiskt så blev jag ganska nöjd med vad jag köpte! =) Kan visa er sen när jag har på mig dom, hur det ser ut! Nu ska jag ut till stallet och rida och lite sånt, smörja och så...






Såhär såg det ut på baksidan av armarna! Skit snyggt<3

PUSSHEJ;* /Emma

Hejpåerallesammans!

Jaaa hejpåerallesammans! ;) Ska snart åka iväg till vingåker, factor aoutlet elr vad det heter! Venne vad vi ska göra där men man får väl ändå var snäll och åka med. Eller jag vet inte för jag och jätte ont i halsen idag ;(
Hoppas det blir bättre, får köpa halstabletter och lite sånt.

Men anars idag... INGET! Elr jo juste xd Vi får gäster :/  Men ahh dom är ju faktiskt kul och vara med! Dom heter Natalie och Emelie och är 9 och 7 elr nåt sånt ;) Det är pappas kompis (bamse kallar vi honom) som kommer och hans fru och doms två barn. Det är väl de.

Kanske träning för mamma idag elr nåt sånt... Vet inte, elr bara ha gummisnodd, elr nåt sånt! men vi hörs sen, åker nu PUSSHEJ;*




/Emma

PS: SKIT KUL KVÄLL IGÅR ALLA!<3

videorna funkar klart inte ;(



/Emma

Nu rida sen the rock!



/Emma

Dålig update....

Men asså jag vill inte sitta här inne hela dagen vid datan och blogga. Jag vill typ vara ute och hare skoj med Ida och Sandra. Sandra ska kanske sen rida hos Ida på hennes sto Lubina. Kanske hänger jag med och filmer/fotar. Så ahh. Men Ida och jag longerade hennes lilla häst Amigo! :D Det gick jätte bra, vi filmade också. Men det gick inte så bra när jag skulle prova. Kan kanske ladda upp filmerna, men snart ska jag och Sandra och jag baka, och då ska vi också filma! (: Så då får ni filmer då med, så det blir mycket filmer idag! =) Hörs sen my babe<3




/Emma


Sandra är slöööö.... (=

Äsch men nu ska vi kolla på film istället. Men vi hörs imorrn PUSSHEJ;*



/Emma

huuuuuuuuuuuuuuuuuubuuuuu!

Huuu! Inget har hänt mer under dagen. Har ätit någonting som pappi gjort :S Var typ bacon sås och spaghetti med vitlöks bröd elr nåt! Sandra tog bilder när jag red igår, tror jag de var! ;P Men jar hittar lixom inte min mobil elr nåt. Men ska leta sen ska jag fråga Sandra ifall hon kanske kan ta kort on me? Men ska bara leta efter lite saker.

Och jag hoppas du snart mår bättre Lukas, saknar dig<3 Japp han var sjuk idag och jag saknar honom! :(<3 Men vi ses imorrn på the rock HOPPAS JAG!<3 Och några mer underbara people kommer till The rock<3 Nu ska jag leta byta om sen picture, och efter de.... Då ja då blir det att jag lägger upp det här, on the blog!



/Emma


lyssnar på right now<3



TEQUILA!!:D

/Emma

Men haloooo<3

Hemma från skolan. Helt okey dag där. Inget probelm elr nåt... Efter skolan gick jag till Ica med Olle och Linnea, jag köpte två st chokladkakor for 10 kr. Så det var bra.

Inte rida elr nåt idag i stallet, lite ståkigt. men ändå nu akn jag träna mer på sveriges landkap. tror det är 20-25 och jag kan alla :p Men aja ska träna, faktiskt skit kuuul! ;D



Amizing for meeeeeeeeeee!<3

/Emma

frågor...

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Jaaaadå!
Hånglat på en bio? Nee, aldrig hått på bio med Lukas xd 
Hånglat i skogen? Ahhh ;) 
Tyckt att din kusin är het? Neej!
Sovit naken? Nej, men kanske om jag var sådär 1-2 år?!
Kört över hastighetengränsen? Nä , men pappa xd
Målat om ditt rum? Nepp, bara Filippas :p
Dansat framför en spegel? OFTA!
Fått hicka? Ahh, får det typ 4 gånger om dan, det högsta har vart 11 xd
Dumpat någon? ja…
Stulit pengar från en kompis? Knappast
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Nesch
Varit i slagsmål? Neeeeeeej! 
Smugit ur ditt hus?
Nopp, kanske om några år ;p
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Ja……..
Hånglat med en främling? Nop
Älskar eller saknar någon nu? Jag älskar och jag saknar!

VEM

Vem är i rummet med dig?
Datan
Vem fick du senaste sms av? Wilma
Vem tänker du på nu? Wilma
Vem pratade du senast i telefon med? Ida
Vems hus var du senast i? Mitt, men vart med Lukas i onsdags förraveckan tror jag. 
Vem önskar du var med dig nu? Wilma
Vem är din favoritsläkting? Lady<3

VAR

Var är din mobiltelefon? På ladning på min byrå.
Var handlar du mest? H&M/lindex. Ska börja med Newyork
Var fick du tag på tröjan du har på dig? jag rånade den...? Fick den av mormor. 
Var åkte du senast bil?
Venne ;o

VAD

Vad åt du senast? Toast
Vad drack du senast? Apelsinjucie 
Vad är det för färg på dina
byxor? ljusblåa 
Vad är den närmaste saken som är blå? Mina byxor

Vad har du på fötterna? Strumpor
Vad är din favorit färg? Rosa och svart, HELT KLART!
Vilken film såg du senast? Sune
Vad hör du just nu? Naturen-.-


/Emma


YOURE MY...




Youre my bitch och det kommer du ALLTID vara! Älskar dig för mycket alltså! Även fast du e som du e så det är bara för mycket kärlek till dig min lilla häst. Asså allt du har gjort för mig... Det e bara... TO MUTCH! Fast du kommer för göra mer saker för mig och jag kommer göra dubbelt så mycket saker för dig :') Det är bara kul när man kommer ut till stallet och ser att du har öronen framår och typ sträker dig till mig. Jag går fram och... PUSS! Färsta pussen man får av D.I.G.! Its amizing and you AMIZING! Det finns INTE någon bättre än du! ALDRIGALDRIGALDRIG! Du har den största delen i mitt hjärta, och du kommer alltid ha det. Familjen med klart but YOU<3 Bara jag har dit namn ler jag, man kanske inte ser det men inombords EXPODERAR deeeeeeeeeeeeet<3 Du min älskling du är bara för underbar. Vistte INTE att det fanns någon ponny som kunde PUSSAS?! Du är en drömponny, och det ska du veta. Du hoppar SM! Men jag hoppar 70... Men du kommer LÄRA MIG otroligt för mycket! DU kommer lära mig FROM THE BEGIN TO THE END, finns jag alltid hos dig och du hos mig! Nu LADY..... Nu är det bara du och ajg mot världen, duochjagduoahjagduoahjagduoahjagduoahjagduochjagduochjagduochjagduochjagduoachjagduochjagduochjagduochjagduochjagduochjagduochjagduochjagduochjagduochjagduochjagduochjagduochjag!
Ahh frånm början till slut<3
SAGAN HAR BARA BÖRJAT!

/Emma

Back to the school!




/Emma

OMG...

Det läskiga vad att Lady höll på att springa ut för stallet igår!!! För att jag skulle ta av henne tränset och sätta på henne sin grima, och då vände hon säg om men jag skrev på Sandra men hon höll i Tequila, men Sadnra drog i hennes schabrak och jag ställde mig framför och bara grät och höll fast i hennes schabrak SKIT hårt, så när jag slöptte fick jag ASA ont! Men det hände ingeting allt gick bra som TUR var! Anars hade jag dött!



Har iallfall städat ru7mmet nu och är SKIT trött så dags för sängen och kolla på film! ^^D
Nattinatti<3



/Emma

Rid pass för sandra-check!

Inne efter ett helt okay rid pass! Vart ute och gjort stallet när jag kom hem, tog in hästarna och byte täcken och borstade dom. Helt good med det. Sen kom Sandra hem vi gick in, och väntade lite på Ida. Gick ut och Sandra satt bara på Tequila och jag och Ida jaa, vi red ;)

 Sandra tränade oss och det gick super! Jätte bra. Eller ja till slut. Mina j*drans galoppfatningar. HATEHATEHATE! Sitter framåtlutade och helt kapong! Så det blir ett MÅSTE träna på sak, emn mina stigbyglar var helt förkota, elr ja typ ett hål elr nåt :P Ida tränade på Lydnad tror jag elr nåt sånt ( hennes blogg häääääär ). (skrev fel skulle INTE va hopppass idag utan bara vanligt ;) )

Sen strax ska jag var SUPER DUKTIG TJEJ!! :o Jag ska fixa HELA rummet. Ta ut och ränsa mina kläder! Dutig tjej elr vad ;)? Elr kanske ska baka får se ;P Men vi hörs sen då PUSS ;*





You fuk*ng perfect to me<3

/Emma

tyvärr...

Jag har inte så mycket tid. Ska gå om tio minuter och jag ska hinna blogga och göra lite mer saker. Hinner tyvärr inte göra tidinst så jag får berätta när jag kommer hem vad som hände igår och så.

Idag ska ju jag träna för Sandra. Jätte bra! Kanske ska öva på galopp fatningar för jag är super dålig på det. När jag ska göra det är det typ ta fram ena benet bak med andra och smaka så börjar Lady galoppera. Neee knappast va?! Man måste va rätt så duktig på att rida Lady! Men allting annat sitter som en smäck! Och det tycker jag är jätte bra. Jag själv vill ablolut inte vilja ha en annan ponny. När Pontus såldes skulle vi ju köpa en ny till mig, men jag ville ha kvar Lady. Hon den dära som kan PUSSAS!! ;) Och det är +++++++++ :D Fast även om hon inte skulle kunna göra det så skulle han vara bäst ändå!

HOPPTRÄNING FÖR SAAAAAAAAAAAANDRA TAGGAD!




/Emma

Vart ute och skrittat med Sandra, kan någ berätta vad som hände imorrn!



/Emma


åhh älska!



/Emma  

EMMA



är mitt namn. Emma Englund! Fast jag har många namn.. Olika namn! Jobbigt ibland. Alla säger att jag är det, elr det elr det elr det! Men jag är ONLY just Emma! Så i skolan, i´m just Emma<3

Idag blire att skritta ut med tanterna. Och imorrn blir det att träna för Sandra. Kuligt. På trosdag/fredag kanske det händer en sak. Men kanske inte... Aja. Inte mer som händer :) Men jag hoppas vi görs sen<3 Och statestiken är HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR uppe just NU!<3 YOU ARE BEST!



/Emma

Jag är stolt!



/Emma

Turridning.

Turridning är kul, men det finns några saker som du borde tänka på innan du ger dig av. Du ska aldrig hålla tilbaka din häst för att få den gå i kort galopp. Trava eller galoppera inte i nerför backar, det sliter hästens ben.
Rid i kort galopp endast om alla i gruppen gör det samtidigt.

Visa hänsyn!
Om du rider förbi andra ryttare ska du göra det is kritt. Det mest efarna ekipage ska rida främst. Ha koll bakåt så att alla hänger med. Ryttaren som rider främst ska välja takt, och bör ge tecken åt de andra ryttarna innan det är dags att stanna eller byta gångart. Skritta alltid förbi fotgängare eller cyklister.

Tecken från ledarryttaren:

*Vänster arm rakt upp:
Halt eller sakta ner
*Arm rakt ut åt sidan: Sväng vänster respektive höger
*Vänster arm rakt upp och sedan framåt: Byt till en snabbare gångart
*Vänster arm rakt ut åt sidan sedan neråt flera gånger: Sakta ner
*Vänster arm rakt ut åt siden, sedan framåt flera gånger: Passera (gäller bilar).

/Emma

Jag kanse är onromal i dina ögon, min normal i någon annans!



/Emma

Lady och jag<3



/Emma

W00P W00P!

FILMERNA ÄR SNART KLARA <3




/Emma

Holländskt varmblod

Ur sprung:  Nedeländerna

Exteriör: Vackert huvud rak profil. Börd, välmusklad hals. Ganska markerad manke. Djupt bröst. Väl sluttande bog. Rak ganska lång rygg. Välmusklad bakparti. Brett, platt och kort. Högt ansatt svans.

Speciella känntecken: Utmärkt längning i traven

Temprament: intelligent och vänlig. Framåt och ivrig.

Dressyr: xxxxxx
Körning: xxxxxx
Hoppning: xxxxxx
Tur och promenad: xxxx 
Fälttävlan:
xxxxxx
Rancharbete: xx
Westernridning: xx


 Lady är importerad från holland! ;)

/Emma


Mina rosetter<3



Mina rosetter... Den gröna fick jag i wittvång. Dem två vita fick jag i kumla torsborg tror jag. Den blåvita fick jag i kulma och jag fick den lilavita där med. Och den BLÅA fick jag när jag kom tvåa i wittvång! ;)

/Emma

Litet inlägg..

innan vi åker då! Hmm ska se ifall pappa kan hjälpa mig med att ladda upp filmerna. Men asså just nu håller vi på med att hänga upp alla mina rosetter. Eller asså jag har 6 än så länge! ;) Men det är ju ganska bra! Den hära helgen ska ajg faktiskt inte tävla utan då kommer det fester som kommer hit från stockholm. Eller ja det är ju pappas kompisar och så, emn han har två stycken barn som jag tror är 6-8 elr 7-9 ? Nånstans där imellan iallfall. Men nästa helg vet jag inte. DÅ aksnek man ska åka iväg och tävla igen! ;) Tar kort och visar er mina fina rosetter när vi har satt upp några och lagat en, som gick sönder i lastbilen på väg hem från tävlingen från helgas =)


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
/Emma

sjuk!

Idag är man sjuk då :/ TRÅKIGT! Men kommer åka med mamma sen för Lady ska vi kolal tänderna på och Tequila ska till vetrinären. Anars ska jag bara slappa. Har SJUKT on i min mage idag ;( Asså på sidorna, typ så fort man rör sig elr nåt sånt. Det är jätte jobbigt! Jahapp. Inge mer att skriva med vi får väl se ifall jag orkar skriva någoting mer sen. Men har det bra så länge tjingeling!<3



Har lagt upp bilder på bilddabboken. Namn: Emma Englund.
Eller tror det iallfall xd Men ni som känner mig kan adda ;)<3

/Emma som är SJUK! ;(

ROLF GÖRAN BENGTSON TOG EM GULD! :D



/Emma


JAG SAKNAR DIG!

Nu har man vart på bio! Fett bra och sorlig film. Grät ju typ minst 3 gånger. Uschh säger jag bara stackars henne... Här är jätte lite vers av en sång ;)




Det låter konstigt, och den är inte minst lika konstig ;o Men filmen är SKIT bra! Nu ska jag inte göra mycket till, så vi hörs!<3

/Emma

Musiik<3





















/Emma

bio...

Skulle bli bra upptadering idag, men trärtom nu ;/ För att jag åker iväg på bio kanske någon stans vid halv tre, sen kollar jag,Ida och Sandra på filmen jag Saknar dig. Det handlar om en tjej som har förlorat sin tviling och nu så ska hon "visa" hur man överlever elr nåt sånt. Vi kollade på trilern (sandra och jag) och den var faktiskt rätt så bra! =) Så den filmen blir det idag. Är i två timmar så kommer väl hem vid halv sex elr fem? Någonstans där iallfall. Hinner inte göra tidinst idag tror jag, ska ut och fixa stallet nu och allting. Ska kanske ut och gå med Lady elr nåt? Tänkte göra ett videinlägg med Sandra webb ptrogram funkar typ inte så att det går tyvär inte ;/ Jag låter jus om jag vet inte vad... Jaa lite halv bra sådär, men inte för sjuk för att gå på bio ;) Antingen ses vi innan vi går på bio elr efter vi går på bio, det beror på. Men vi får väl höras sen antar jag! Hejjjdå<3



/Emma

jag är uppe :?

Nu är jag uppe, gick typ upp för tio minuter sedan. Usch idga mår jag INGE bra! Snorig och hes ont i halsen coh slem i halsen ;o Så jag får väl känna efter hur det är imorrn. Idag tror jag hästarna får en vilo dag, dom var ju bara för bäst igår! Mer som ska göras idag...? Jag tror det inte är något, men tidinst blire iallafall idag kan jag lova! ;)




Saker som jag måste/vill ha: Det är först helt klart en one piece! Dom ser så sjukr sköna ut, coh ajg skulle typ ha dom i skolan och sen bara hemma, typ när man ska slappa elr bara kolla på film. Riktigt mysiga! Eller en ziperallgår ju också bra, bara det är en sån där dräkt! Jag vill klart också ha en iphone. Dom är riktigt najsiga! Så jag vill absolut också ha en sån, sen finns det massa klder som jag måste/vill ha!



 

 

Saker som jag blir arg på: Det är massor av saker! T.x.e bråk mobbning och sånt. Eller slagsmål... Men asså det är ju ALLTID någon som börjar ett bråk, man kan ju inte direkt bara få ett dampryck ha slå till den andra :/ För då är det ju den som började, elr världskrig, det är också ett stort ogilla! OM ett land börjar bråka med den andre så behöver man inte hålla på att härmas ;( Eller göra "tillbaka". Klart alla gör väl det någon gång? Men alla börjar ju dirket inte skjuta varandra elr döda varandra. Nu i Afrika är det ju MÅNGA som svälter ihjäl. Och det kan ju jag också bli arg på! Asså dumma regn xd Om det skulle regna så skulle inte så många miljoner drabbas! Kanske bara några hundratusen... Okej det är ju också superduper dåligt, men kasnke lite bättre iallafall! Så sna små saker kan jag lätt blli arg på!


Saker som jag tycker är bra:  Det är faktiskt också många saker! Typ dom som INTE härmas elr nåt sånt. Jag gör ju det också ibland såklart men om den andra skjuter en som t.x.e står bredvid mig så skjuter ju jag inte han, och sånt tycker jag är coolt. Dom som säger imot och inte gör som den andre säger. Det har jag mycket respekt för! Det är coolt att våga säga imot, man ska inte bli kaxig och så men när man inte vill ska man säga ifrån. Jag tycker det är lite synd om dom som inte vågar göra det! Jag undrar då hur det blir när man blir stor? Kanske inte så bra elr? Menmen det är ju doms liv och jag orkar inte hacka på alla. Men jag kanske känner några så då kan man väl hjälpa dom när dom blir stora? ^^D

/Emma


Film :*

Har kollat på en asgrym film med Sandra nu. Var fett bra! Hette "Min låtsas fru". Jätte bra!;) Älskade  barnen i den filmen... var skit roliga ;P Nu ska jag kolla på tv och äta mer godis (tjoka mig mer). Vi hörs imorrn PUSSHEJ:*

Amanda Norgren <3
vart gör du dina videos?



SV: Jag gör dom i ett program som heter windows movie maker! ;)




/Emma

Nu blir det film med Sandra, godis, popcorn, chokladkaka + cola!

Ses imorrn, skrivet av Sandra ^^ :R

Älskling <3

// Sandra ((((:


And more picture!




















/Emma

Ändring!

Yees! Nu blire ändring på mitt sätt att blogga. Min syster sa att när man läser min blogg är det som om jag är en annan när jag bloggar, coh det vill jag inte. Jag vill att man ska märka att det här är min blogg och ingen annans. Så ni kommer kanske märka lite skilnad nu hur mitt sätt är att blogga. Ville bara säga det. Ni alla kanske inte tycker det, alla som läser min blogg känner inte jag, men iallfall så ni vet !:)




/Emma

TOVES NYA!<3



/Emma

hemma från...

tävlingen! gick SJUKT obeskrivligt bra idag. min andra LC (70) cm, och kom tvåa ;o Helt otroligT! =) Är verkligen super duper nöjd. Fick med mig hem två rosetter idag, först hoppade jag en clear round (60) cm, sen LC och då kom jag tvåa, fick massa fina saker! :D Vi hade inte med oss några morätter elr godis men jag van en morott till Lady, sen kom Sandra också tvåa så då vann hon också en morott. SUper nöjda båda två! =) Var jätte kul när jag fick springa ärvarv! Första gången... :) Nu har jag ätit två toast och inte mycket mer, ska ta det lugnt, har stallet framför mig, men det tar kanske en halvtimme elr nåt att göra. Pappa tog kort så jag kan lägga upp lite bilder sen då? :) Nu blire tidinst... ;)¨




/Emma

När Lukas och jag webbar vet man aldrig vad som händer... :P



Kanske lite bilder som HAN tar helt plötsligt?! HAHA loveyou<3<3

/Emma

Stallet-in-stallet.in.stallet o.s.v

Japp! Jga har vart MYCKET i stallet idag, coh sen inne och stallet och inne och stallet. Och lite sånt. Var ju inne på toa och då vare ridsport på tv så jag kollade på när rolf göran bengtsson red!  Han har en lite anerlunda sitts innan hinderna, typ lite framot lutad och lite så, men asså det är ju HANS sett och det funkar ju typ BARA på han, elr? Eschh men jag vet inte ;o I NEVER KNOW!

Sen strax blir tidinst för imorrn, sen film coh lägga sig ;) Vad säger ni? Ska man lägga sig dena tid xd




/Emma

EVRY BOODY JUST HAVE A GOOD TIME!<3


Låten idag...




/emma

GUD VAD VECKAN...

har vart bra och gått skit fort! :o  Igår kunde jag knappt tänka mig att det var torsdag och det skulle bli fredag idag. Vecken har ju gått skita forta. Men det ska bli SÅ skönt med helg ändå, och imorrn TAGGAR JAG TILL TÄVLING. Fett nice det ska gå säger jag bara! Tänka på samma sak som alltid ;) Kanske tilloch med VINNA! Får hopas på det bästa. Har vart taggad hela veckan och imorrn är det äntligen! Så juuuuup!

Idag är jag en glad tjej med två fina tofsar XD Så fin jag är ;) Känner på mig att den här fredagen kommer bli ett stort fett GOOD! Hinner tyvär inte gå på The rock idag :/ Men ni får tyvär klara er utan mig, ni på The rock! ;p Jag hinner inte får ska fixa alla sakerna och hålla på i stallet. Har vart ute och gjort klart allt i stallet och tagit in hästarna, tagit av dom täckerna och borstat Tessa! :) Så Tessa är också söt och fin idag! Lady coh Tequila är också glada... Eller ja en av dom ;) När jag kockat klart la jag in ny torv till Lady och hon rullade sig två gången på raken! ;) Så det är ju bra. Men vilcken chill fredag det ska bli idga alltså! Bara inte göra mycket. Ska rida Lady med Sandra om en stund så det ska jag göra sen typ inte alls mycket mer. TV, datan och familjen<3 Det är det jag gör idag iallfall.




Världens finaste häst. Iallfall min drömbild. Kasnke kommer kamerna tas med till tävlingen, vem vet ;) Så kasnke det blir lite mer fina kort då!

Nu ska jag byta om och rida med Sandra så vi hörs sen ;)<3

/Emma

TJOBRE BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖGEN!

Hejhej blöggen. Hart vart hos Lukas och chillat och hängt lite gubbde och lite sånt. Nu pratar jag med han på skype<3 Inte mycket mer, Lady får en till vilodag idag, bah för att jag tycker han kan få det eftersom i helgen ska hon tävla. Så hoppas det går bra. Men vi ses pussssss<3





/Emma

Idag är jag med ~han~ <3

Tjolulu på er. Idag är jag med Lukas och är hos han. Typ venne vad vi ska göra, men typ kolla på tv elr nåt! Imorrn tror jag det blir the rock elr nåt sen måste jag hem, ganska tidigt lägga mig sen upp och tävla! fett kuligt. Så yeah, elr de är väl torsdag idag xd Håller knappt koll på sånt dära. Vi hörs sen hejdå<3




Video<3




/Emma

visst du att?

Justin biebder är med i den nya CIA! Visste ni de?<3



Och jag är med i den nya... hmm typ modelkatalog *hooooooooooooooooooooost* XD

/Emma

hem från skolan-nu ut till stallet.

Jupps, snart dax för stallet =D Så jaupp, ska göra stallet sen rida typ me Sandra elr nåt ;o Imorrn ska sandra trimma henne, för det är tävling i helgen, jag ska nog ta och göra en kategori där det är bara tävlingar och sånt. Så är taggad nu, och kommer vara det tills helgen. I skolan idag var jag bara typ med min älskling Lukas. Kanske några till som var med han och jag, typ Wilma och richard också. Så typ vi<3 Naci! Nu lyssnar jag på den hära:



Den är musikvärd! Tycker den är bara så övergrym. Vet ni.. Det är faktiskt inga som kommenterat på den dära extra saken, så jag kan inte länka nån! :/ Nu får ni la ta och fixa så jag kan länka DIG! Säkert övergrym blogg. Alla som läser min blogg vet inte jag vem det är, har 30 st som läser per dag, men jag vet inte vem alla är så det skulle va kul ifall ni kunde skriva era bloggar och jag länkar =) Men vi för faktiskt ta och ses snart igen!<3
Puss hej sålänge<3

/Emma

liten + sak...

Okey nu gör vi en sånhär sak, att dom tre första som kommenterar länkar jag på min blogg, och har ungeför 30 stycken som kollar per dag, haha kanske inte så mycket men iallafall någon ting, så kom igen nu! =)



/Emma

My lips like sugar<3

Hej på er. Idag blir det ridning. Fett kuligt! Men ahh det blåser ju fortfarande som jag vet inte vad!? I HATE IT! Menmen det är bara bita ihop. Kommer hem sen typ blogga sen rida, elr göra stallet. Idag blire inte mycket till att göra. Kollade på en skit läskig film igår, men Sandra och jag ville inte kolla mer sen så pappa fick stänga av, sen gick vi ner och kollade på idol! x) Men vi ses sen efter skolan då! Eller jaa då får ni live bloggning ;) Hejsvejs så länge<3



/Emma


Nattinatti<3



/Emma

vrf måste man alltid ha en rubrik ;o

Idag blev det ingeting, för att en kille inte kunde sen ville inte hans tjej sen gick det inte för en annan tjej coh då gick det inte för hennes kille sen var det bara Lukas och jag dåe, emn ahh då är det väl bättre någon annan dag, när man har planerat! ;) Så ahh. Idag är det ju värsta stormen som kommer in från U.S.A. SÅ ingen ridning elr nåt. Inget att göra men skitit. Bara leva livet ut<3 Nu ska ajg se ifall nån vill webba! ;s På skype heter jag emmaemma2327 dom som känner mig kan adda! :)<3



/Emma

Mer bilder...





Puss!<3



Mr bean och Lady


<3

 Ännu mer bilder kommer sen! ;)

/Emma

ON THE DEJT! elr bara är med Lukas<3



/Emma

lite bilder från tävlingen!









Fram hoppning






inne på banan







/Emma Mer bilder kommer sen

brottom!

Hej. Sitter här nu och har jätte brottom... Undrar om de syns! ;p Idag ska ju jag typ på trippeldejt kanske elr dejt ;) Men om det inte går för dom andra är jag och Lukas bara<3 Så det händer idag.

Idag får hästarna vilo dag så jag tar det bara lugnt. I stallet ska jag bara göra burkar, sen är allt klart. Vet inte när jag kommer hem, men kan tänka mig typ vid 6-7 ? Elr 5... Men ahh det vissas sen ;) Nu ska jag bara borsta tänderna och sminka mig, sen klar =) Hejdå<3



/Emma

Ida-popcorn film :)

Jupps! Har vart hos ida och kollat på film. Hannah Montana the movie. Even fast jag inte tycker om henne tycker jag om filmen. Sen gjorde Ida och jag popcorn och jag tog en orange och hon en cola. Sen satt vi där och mysde<3 Det var skit nice. Kanske borde göra de ibland med henne/sandra bara sitta och mysa och ta det lugnt med vänner/syskon/famlij. Skönt... Egentiligen skulle jag åka hem nu, men asså ah det regnade och så...
Imorrn ska ajg på trippeldejt elr bara med Lukas. Så att kommer inte blogga mycket, aksnke som idag elr nåt. Så önska mig lycka till på min första dejt elr trippeldejt ;)!



PS: Håller på med en video om MIG! ;)

/Emma

SKIT SNACK-NEJ TACK!

De e faktiskt inte kul! Att blogga har varenda eviga dag sen får man skit tillbaka. Inte många vet hur det känns medans andra är kasnke vana vid det! men jag kan lova er det är inte roligt. Så ni kan nog SLUTA med att skriva elaka/dumma komentarer tas bort endå, och ni slösar värdefull tid på det. Så ah TACK!



Till er som gör ni! Bara en privat helsning!




/Emma

Nu sak jag till ida och kolla på film! :)



/Emma

VIDEOINLÄGG! ;D



/Emma

Hiss/Diss



OMG! Jag dissar såna här jeans för dom är så pösiga och ser ut att vara sönder, asså att man har tat sönder dom själv sen typ inte råd att köpa nya! :s Så jag vill iaf inte ha dom... DISS! :/



Däremot hissar jag stuprör jeans. Det är såna som verkligen är JÄTTE smala och taighta. Jag gillar verkligen att ha såna smla jeans! :) Jupp... HISS!

/Emma

5 saningar om mig...

1: Jag tycker knappt om choklad
2: Jag har ett mine som en guldfisk
3: Jag får lätt ångest i mitt rum när det inte är städat
4: Jag är knappt nåt självförtroende
5: Jag har en vido på youtube när jag sjunger! (;
  



/Emma


PAY AND JUMP ALL DAY!



/Emma

THIHI lite flum bilder från nu ^^D



















/Emma godnatt<3:*

Vet ni en sak..?

Jag älskar er!<3



/Emma

i bilen påväg t kumla! ;)









Och min calzone också! :D
Fett good den var, lite platt och så, men ätbar ;)
Vi kom iväg JÄTTE sent bara för att pappa "hittade" en jobbar kompis som tydligen skulle fika hos oss sen kom ju hela famlijen! ;)
Men vi fikade lite sen åkte vi efter att ha vissat hästarna för dom.
I kumla köpte vi bara mat och sånt.
Så ahh vi skulle gå på en marknad elr vad det var, emn det var typ stängt, så då gick vi till ica sen åkte vi hem<3

/Emma

Outfit! ;)

Såhär ser jag ut idag! ;)



/Emma

Såhär såg jag ut igår på "festen".





Jeans taights.
och tröjor som jag fick av Sandra ;o

/Emma

Foton från igår på The rock.



<3






<3


<3



Grupp bild <3<3

Det här kommer vi göra nästa fredag också.
HOPPAS ALLA KOMMER!<3

Jag åker iväg till kumla strax!<3


Puss<3

/Emma

Gomorron alla söta!

Hejsvejs!

Steg upp ur min älsklingsäng för ungefär en och en halvtimme sedan.
Bara chillat vart med filippa kollat på film och lite sånt.
Idag har Sandra laddat kameran så ajg tror att pappa skulle foto idag.
Just nu är han iväg men han kommer snart och Sandra och jag ska väl fixa stallet.

Idag blire typ anars att vi ska göra iodning saker tills imorrn.
Imorrn åker jag,Ida,mamma och Sandra iväg på en pay and jump!
Det ska bli skit good.
Ida och jag ska bara tävla Sandra kommer dit och hjälper Ida och mamma kommer väl mest hjälpa mig.
Sådet händer imorrn :)



Jag svarar väl inte alla så bra på fb?
Men det är så att flera stycken, typ 15 elr nåt brukar börja chatta med mig! :s
Så ibland orkar jag inte svara på alla.
Men oftas gör ju jag faktiskt det.
Så ni vet, elr så har jag glömt att logga ut, elr att bara gått ut och gjort nåt elr så!
So you know! :)



Tänk att imorn ska JAG tävla på min häst, som är lixom en SM häst.
När jag tänker på det så blir jag lite chokad.
Asså jag, jag den dära som bara hoppar små klasser, jag den dära som ar långa tyglar, får ha en SM häst!
Det känss helt otroligt.
Men hon lär mig, och kommer lära mig super mycket, svänga snävt, hålla tillbaka henne när bi ska hoppa (hindret kommer) och att va bestämmd.
Så allt det här kommer 1 häst lära mig.
Har typ 2 år kvar på henne, B-ponny så jag kommer lära mig super mycket.
Redan Pontus har lärt med en hel del.
Typ att jag ska håla balansen när typ hästen blir rädd och slänger sig, elr när man hoppar upp så måste man hålla i hästen så den inte går iväg xd
NÄr jag skulle rida Pontus, det var dan innan han åkte, så var det jätte kul!
För när jag skulle hoppa upp så började han typ galippera i en ring och sen så höll han på att bocka och lite sånt.
Han är verkligen en busig liten pownie!


/Emma


Svar på frågor!

Wilma:
Hur många hästar har du ridit??

Vad gjorde så att du började rida??

Gillar du min blogg??

Svar: Jag har ridit kanske 5, Snowdrop,Piztage,Tequila,Lady och Pontus! :)
Sandra (min stora syrra) har ju ridit jätte länge sen började jag också med det!
Ahh det gör jag, tycker den är jtte fin och rolig! :)


Anonym:
har ni mycket läxor, hur många ponnis har du?

Svar: nej vi har faktiskt inga läxor, och det tycker jag faktiskt är jätte dåligt :/
Jag har ju 1 ponny, men min syrra har en, och minlilla syrra har en :)




albin:
gör slut med rikard och bli ihop med lukas

Svar: It´s done! (:


sepideh
Hur kan man vara s underbar som du ? :) <3

Svar: Jaouu du?! Det vet jag inte, hur kan vara vara så bäst som du e? ;)<3


Japp det var frågorna.
Nu ska jag gå o lägga mig, är ju skit trött efter The rock och allting...


/Emma

The rock now<3

Okey.
Det är fredag=helg.
Jag gör saker ni göra saker.
Men den HÄRA fredagen och säker massa andra fredagar åker jag iväg på en liten fest elr vad man ska kalla de ;)
Jag kommer var där typ till 8 elr nåt sånt.
Hinner inte göra tidinst (asså hur jag ser ut) får se om jag orkar göra det sen...
Men idag ska ju jag svara på frågorna :D
Så det är ju nåt extra idag.
jauoo!

Utanför festen som heter The rock träffar jag Moa och Evelina och vi ska hänga lite.
Venne men Moa sa att vi ska till nån kiosk och handa POWER KING!
Ahh och de måste jag ju också göra XD

Dom som inte vet vad man gör där...
Men typ bara pratar och umgås med vänner och kompisar.
Sen kan man köra lite lekar och allt möljigt, jag hörde att man kunde köra biljard.
Så vi får väl se vad jag gör idag.

Min mobil kommer hänga med...
Och ni vet vad de inebär!
Mycket bilder, ifa jag nu kommer ihåg.
Men yupp.
Nu måste jag dra, ska cykla till The rock, och det ligger vid en kyrka.
Pingst kyrkan tror jag :/
Men min mobil är laddad, jag är iordning, jag är taggad, och jag drar nu! ;)
Ses<3



/Emma

ser de här ut som jag...?

 vs

/Emma


okey då kör vi igång med fredag...

Yapp!
Fredag är här och det är väl kul.
Men på helgern ahar ju jag typ inget att göra :P
Så jag får väl la hitta på något ruligt!
Idag ska jag iallafall rida Lady, sen ikväll ska jag gå på The rock.
Det är en sak för skolan.
Så det händer iallafall idag.
Inte så mycket att blogga om.
Men idag ska ju jag svara på frågorna från frågestunden.
Gick ju helt okey, i know you are best<3



Fick en ny design och header igår av Sandra.
Jag tyckte den blev superfin!
Så tack så mycket! =)
Jag hjälpte väl till lite då, men den blev skitasnygg!



/Emma


Bilder som jag tog igår :)













Ville bah visa en hatt som jag köpt i skåne på H&M ;)



/Emma


Östernärkespelan KUL! elr..?

Hejsan alla bästa!

Idag har ju vi vart på Östernärke spelen och de gick väl sådär, hela Oden fick ett pepppris för vi peppade varandra och andra lag så mycket.
Är väl rätt nöjd.
Sen fick man korv där och lite sånt.
Jag sprang 800 meter på 4 minuter ;)
men jag är nöjd endå.
Bilder från Östernärke spelen :)



Det där var faktiskt en riktig fotograf som fotade oss två <3


Frida som fotade<3



Och Frida <3

Sen när vi väntade på bussen i 40 MINUTER :@






<3


Hihi älskar dig Annie :D
Men sen gjorde vi inte mycket mer.
Hade en coca cola som jag fick av en kompis, han bah jag ska slänga den, elr vill du ha, ahh och då tog jag den.
Men Annie kastade iväg den XD
Men den klarade sig som TUR var :P
Nu ska jag snart göra nåt annat XD
Vet ni jag har faktiskt börjat måla lite.
Och det går inte bra!
Men vad hade man väntat sig? :P
Hejdå<3

/Emma


ÄLSKAR denna!<3



/Emma på östernärkt spelen -.-

Olla Amigos! elr hur de nu stavas xD

Olla Amigos?

Jag vet är bra på spanska! :*
Men idag blir östernärke spelen :'(
Menmen har med mig mobilen och så har jag hörlurar så då kommer jag bah sitta och dunka musik!
Fett good.
I bussen sitter man väl med nån ;o
HAHA klart man gör.
Inte mycket att skriva.
Kommer upp ett tidinst inlägg idag, fast kommer inte ihåg när ;o
Ahh men vi hörs sen here!



Pusshej:*
/Emma

Bra statestik...

som alltid!

Kuligt med bra statestik.
Kommer göra länk byte med en tjej som har 500 nåntging premunationer.
Så då blir det väl MYCKET mer besökare får vi hoppas!

men glöm aldrig, älskar er mina blogg läsare!<3

Av: Natalie

Hur kan du vara så sjukt söt,svara på det!
Hur länge kommer du ha lady nu?
Ps. Vill att du ska veta att jag älskar dig så otroligt mycket! :D <333333333333333

1. Jag vet inte men tack desamma! :D
2.Eventuellt tills jag inte får rida b-ponny mer (12-13 års åldern)
3. Älskar dig med!<3:*



Haha GLASS in my life, but Lukas in my <3
/Emma


I MINA HÖRLURAR JUST NU!



/Emma

Städat rummet! NÖJD!



BJUDER:



/Emma

Bara bilder som jag hitta på mobben...















Igår blev jag faktiskt stold att jag hade en Bamby plamas som jag typ hade när jag var 6 år ;)
Den var LITE för liten men wtf vem bryr sig? :P



Filippa på Amigo (: (Idas häst)






<3



Typ såhär ser jag ut när jag är ute och går med Bandit med Ida och hennes hund Ronja (:




<3

/Emma

TJOBROO! elr nåt xdxd

tjobro!

Nu är jag hemma från skolan.
har städat rummet och fixat lite.
Har tigit bilder som kommer också.
Imorrn ser jag ABSOLUT VERKLIGEN SÅKLART inte fram imot skolan!
Det är ju östernärke spelen.
Sen också så är det en stund att åka :/
Och tror vi åker buss dit och vi är där HELA DAN ;o
Fett JOBBIGT!
Menmen kommer hem som vanligt hoppas jag.
Lunch tror jag man får där elr nåt sånt.
Mitt liv har blivit komplecerat!
Jag orkar knappt säga vad som hänt...
Men kan visa er de här bilden så kanske ni fattar.


(:
Yapp!
Så aa nu är jag där jag va igen, om ni fattar :)
Idag åker Sandra på träning och jag tror jag stannar hemma.
Men man vet aldrig.
Har iallafall gjort ett tidinst inlägg som kommer upp klockan 5 PRICK!
Så kolla då med!
Sees Hejdå<3

/Emma


FRÅGESTUND RIGHT NOW!

Yess ni läste rätt.
Frågestund på bloggen :)

Svara fredag ;)<3



/Emma<3

Hej på er mina sjukt fina läsare! (:

Hej mina sjukt fina bloggläsare! (:

Idag har jag inte hunnit blogga.
Har gjort så sjukt mycket saker att göra idag.
Sandra har åkt iväg och kollat på en ponny så hon kommer väl snart.
Idag red jag Lady och hon var såklart bra.
Jag red lite hos Ida sen red jag lite på fältet på vår basida typ.
Det gick ju jätte bra!


/Emma

Badat och nu sängen med en film o klubba! (:



/Emma

Ingen höjdare att rida i ösregnet...

Hejhej!

Nu är jag inne från stallet.
Har ridit ut en sväng med Sandra när det ösregnade ;)
Men det var faktiskt helt okej :)
Sen ska jag nu bara chilla och lite sånt.
Sen blire frågestund så ahh ni vet vad som gäller då...
KOMMENTERA MYCKET (för mycket tillochmed)



/Emma


Nu är jag hemma :)



/Emma

Sitter i skolan

Hej!

Nu sitter jag i skolan och har en dator så jag bloggar nu :)
Men vi har precis haft idrott och nu har vi rast ett tag!
Men det är väl kul med lite live bloggning?
kan väl kanske göra såhär imorrn också.
Kommer hem klockan tre sen får vi väl se om jag hinner blogga elr inte.
Men idag ska jag rida och lite sånt, men arnars är det ingeting mer som jag ska göra!
Okej men vi ses sen :)
BYEBYE/PUSS<3



/Emma

Shabba blöggen!<3

Idag blire till att rida...
Kanske på gummisnodd kanske utan.
Men Lady är fin i vilket som<3
Sen typ va i stallet och fixa lite.

Sepideh hade en fråga som jag hade tänk ett svara på :)

Den där bilden på sandra har jag tagit yehh haha. Vilken häst har Sandra om du har Lady och Belman har åkt ? <3

svar: Vilken bild? Sandra har fått en ny häst som heter Tequila :)



Här är då den söta Tequila!
Så söt hon är!!



Snart ska man gå men saker man har gjort....

Packat väskan-check!
bytt om-check!
fixat håret-check!
Ätit frukost-Check!
FB-Check!
borstat tänderna-Check!

Ahh det är typ bara de jag gör på vardagarna innan skolan, och då såklart hinna blogga.
Glömmde ställa alarm igår så mamma väckte mig vid sju istället, men det gick ju lika bra? :)
Nu ska jag snart dra så vi ses sen då?
HEJDÅ/PUSS<3

/Emma

Älskardig<3

Älskar dig rikard!<3
Japp nu är jag tsm med Rikard ett år mindra men vafan vem bryr sig?
Jag har vart ute och vart med min ÄLSKADE LADY, och borstat henne och bara myst med henne, ryktat henne, knopp i panan, tagit bilder och faktiskt smört en sadel,hoppgjord och en matingal.
Och så satt jag på ett schabrak på sadeln, tills imorrn då jag ska rida :)

Bilder efter jag smörjt allt.







Det här behövde jag inte smörja eftersom den typ redan var smord :)
Glömde ta kort på martingelen men ahh ni som rider vet väl hur den ser ut.
Dom som inte rider, det kommer jag antagligen visa er nån annan gång!
Nu ska jag sova, ska va pigg och fräsch imorrn.
Så då ses vi då?
hejdå PUSS<3



/Emma


Lady älskar dig :)<3<3<3

Ahh ni läste det jag har skrivit (:
Men jag har min egna häst Lady<3
Så nu är det fokus på oss...
Och har lite bilder som jag ska ta och ladda upp.
Så ni får se hur bra vi passar <33

¨





Japp!
Nu blir till att göra en video om oss två<3
Undra om ajg laddadu upp den videon som jag hade gjort?
Aja här är den iaf...




Hon är underbar :')
Nej men nu måste jag sätta fart med videon så den blir klar nån gång ;)
Så  HÅLL KOLL!

/Emma

Now you gone...

but I will always love you. Whatever happens, it will be you and me against the world! You know that. But now you have gone but I will make at least three times a week and see how you feel and about your new ägarehar ridden on you and what you have done then! I know we both can do this, it is difficult from the start, but you know I will always love you and you will always be with me in my heart. I LOVE YOU NOW AND forever, I hold my ANGEL LOCKED IN MY HEART!

men jag kommer alltid älska dig. Vad som än händer så kommer det vara du och jag mot världen! Det vet du. Men nu har du åkt men jag kommer ringa minst tre gånger i veckan och kolla hur du mår och om dina nya ägarehar ridit på dig och vad ni har gjort då! Jag vet att vi båda fixar det här, det är svårt från början, men du vet ju att jag alltid kommer älska dig och du kommer alltid vara med mig i mitt hjärta. JAG ÄLSKAR DIG NU OCH FÖRALLTID, JAG HÅLLER MIN ÄNGEL LÅST I MITT HJÄRTA!


/Emma/Pontus<3


Orkar jag göra nåt idag?

Japp det är frågan idag.
Jag vet att jag ska rida och Pontus åker snart.
Nu lyssnar på låtar som är gryma (y
Sen vill jag inte att du ska åka :(
Men nu ska jag ta Lady till 100000½
Men fortfarande tänka på dig!
Och inge mer att göra, kanske fota elr nåt?



/Emma

Igår+idag

Hejhej!

Igår bloggade jag inte eftersom stallet blev klart jätte sent igår och jag la mig typ halv tio ;o
Men ahh gick ju upp vi 6 så att de var skönt :)
Idag åker Pontus så kommer väl inte blogga så mycket :(
Men arnars så kommer väl jag kanske rida elr så får dom en vilo dag idag?

Igår var Lady en ren dream.
Världens bästaste häst.
Fick 4 fel men inte på hinder utan att jag la en volt.
Hon kom för snävt på ett hinder så då la jag en volt i stället :)
Men jag kom ju 4 iaf.
Så de var super bra eftersom det var ju min första LC.

Byebye<3



/Emma

Bilder från igår på kvällen :)









/Emma

Bilder nu här på bloggen









Sådär såg jag ut på fotograferingen ;)
Men här är också lite bilder EFTER fotograferingen :p


Eller ja en bild!
Det var skit kul att köra i dom dära bilarna :D
Fick ju inte göra det förut så nu GASEN I BOTTEN!!!!
Sen körde Fridrik mig i en såndära bil :)
Nu ska jag göra ett till inlägg som kommer upp imorrn ;)<3

/Emma

ÅHH jag blir så trött när man glömmar ladda upp inlägg :£

Jag har gjort ett inlägg innan jag gick ut till stallet (när jag kom hem från skolan) men jag hade glömt och ladda upp det @
Snacka om arg asså!
Menmen!
Snart blire samma fredag kväll som det alltid vart, fast en sak saknas...
Och de har inte vart mykke kommentarer ;(
Ni som är så duktiga på de!?
Menmen, så jag ska göra ett inlägg om 5 saningar om mig.
Ska lägga mig super tidigt idag för att gå upp imorrn super tidigt.
Så blir kanske ett två inlägg till den har kvällen?
Och imorrn blire ingen bloggning fören jag är hemma och gjort klart ALLTING!
Så det kan bli sent på kvällen?
Eller tidigt på kvällen ;)
Men sen ska ju jag också rida Pontus imorrn, för sista gången ;(
Men han kanske ska komma tillbaka sen när han är lilte mer inriden, sen ska jag tävls honom inom hoppning :D
Hoppas verkligen det, elr så blir det nån annan tjej ;((((((((((((((
Hoppas, och tror iaf inte det!*D
                                         *
Vi ses snart igen, så tjabye ;)

/Emma


Bilder som bah låg inne på datan :/



Vet faktiskt inte vad jag gjorde där? :S





Jag gillar flaskor<3


AHA XD


Inga mer bilder nu typ....
Eller kanske kommer fler sen<3
Tjobye

/Emma

Idag blire skolfoto XD

Hejhej!

       Har ätit frukost nu och lite sånt, sminkat mig och tagit på mig kläder.
       Men de va en kille som hade en fråga som jag bara ska svara lite snabbt på ;)





         Tobbe:       

Hej! tycker du de är snyggt med killar i puma shorts?


Svar: Alltså de speller igen roll vad killar har för kläder för jag gillar killar som dom e inte vad som har för kläder på sig :) Men visst det är skit snyggt med Pumo shorts så varför inte att killar ska ha de? Men det är ju kill shorts men dom är ju fan ass bra och sköna :D
Tack för kommentaren :) /Emma


Idag ska jag väl kanske hoppa med Lady sa mamma när jag åt frukost.
Eller de får vi se vikken tid jag kommer hem...
Så jag hoppas hon kommer till en bra tid så jag kan få hoppa :)
Ska öva på omhoppningsvängar och hoppa snett ;)
Så jag hoppas de går bra iaf!

Det gick inte så bra med kommentarena :(
Menmen iaf ;)
Nu ska jag gå och släppa ut hästarna så vi ses ;)<3
TIDINST KOMMER KLOCKAN 10



/Emma





5 minuters kola done!

Har gjort 5 minuters kola med sandra, och de var jätte gött <3
Sen kollat lite på robinson, sen ta´t de lugnt.
Imorrn på skolan är det skolfoto och ridingen blir det rida ut?
Jag tror Sandra sa nåt om de.
Så det blir någ rida ut.
Kläder imorrn då?
De vet jag inte men det blir väl nåt fint?
Kan väl kasnke ha outfits på bloggen?

VAD TYCKER DU?

Kommentera ;)
I know you is best on it! :D
Så klara ni att göra det tills imorrn.
Om det blir över 5 kommentarer innan skolan gör jag de då + vissar nytt i garderoben som jag fått av Sandra, vem vet kanske cp kläder, snygga kläder, tönt kläder elr okej kläder ;)
Men om det bli 10 stycken när jag kommer hem.
Så visar jag ännu mer snygga outfits.

SÅ KOM IGEN NU SO SHAKE THE BODY EHHHHHH!<3



/Emma

Dagens ridpass med överfina Lady

Tjena!

Ni är jag inne efter ridpasset på Lady<3
Hon var VÄRLDENS snällaste och finaste pownie idag!
Hon lyssnade skit fint både bakåt och framåt :)
Superduper finaste.
Så japp de blir tävling i helgen, TAGGAD!<3
Kanske kommer en liten överaskning se också ;)
Men aa det berör på.
Nu lyssnar jag på Sofijah, med massa olika låtar.
Jag tycker hennes låtar är bäst och passar in på MÅNGA saker i mitt liv, och hon är grym rappare!
Nu är det mat sen så kommer det mer inlägg ?
Så kan jag väl antagligen KANSKE se om pappa kan hjälpa mig med filmerna! (:
SNÄLLA PAPPA SNÄLLA!!





You know my name, and its goooood<3

/Emma

Hejhej på er :D<3

Hej all u!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer på bloggen, men de ända jag vet är att jag ska rida idag, på Lady, med gummisnodd.
Sen skolan också och träffa Annie (apa) och Moa (teddy björn) :D
Så då kanske man bloggar på skolan ;)

Det vill ni INTE missa!


RSS 2.0